Közösen a bűnmegelőzésért

Dél-alföldi Pusztázó hírlevél

A külterületen élő lakosság tájékoztatásának leghatékonyabb módja a támponti levélszekrényekbe eljuttatott Dél-alföldi Pusztázó elnevezésű prevenciós kiadvány. A közel 52 ezer ingatlanba kiküldött hírlevél a legfontosabb vagyon- és áldozatvédelmi tanácsokkal, hasznos és érdekes információkkal segíti a lakosság biztonságérzetének erősítését.

Dél-alföldi Pusztázó a külterületen élők minél sokoldalúbb tájékoztatása érdekében az aktuális bűnügyi helyzet figyelembevételével készül. Egy alkalommal jelenik meg és a Magyar Posta Zrt. terjesztésével jut el a tanyákon élőkhöz.

A Dél-alföldi Pusztázó hírlevél ide kattintva letölthető >>JÁTÉKKAL A GYERMEKEK BIZTONSÁGÁÉRT


Általános iskolásoknak szervezett táborba és iskolai rendezvényekre látogattak el a rendőrség bűn-és baleset-megelőzési munkatársai.

ÉRDEKES ÉS TANULSÁGOS PROGRAM


Több szervezet, köztük a rendőrség várta a gyermekeket különböző egészséggel, biztonsággal kapcsolatos ismeretterjesztő játékokkal Szarvason.

NEM JÖTT BE AZ UNOKÁS TRÜKK


Egy békéscsabai nagymama azt tette, amit a rendőrség a bűnmegelőzési ajánlásokban rendszeresen megfogalmaz. Így nem tudták becsapni, nem érte kár.

FÓRUMOK A BŰNMEGELŐZÉSRŐL


Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Home / Élhetőbb tanyavilágért pályázat / Dél-alföldi Pusztázó hírlevél