Közösen a bűnmegelőzésért

Dél-alföldi Pusztázó hírlevél

A külterületen élő lakosság tájékoztatásának leghatékonyabb módja a támponti levélszekrényekbe eljuttatott Dél-alföldi Pusztázó elnevezésű prevenciós kiadvány. A közel 52 ezer ingatlanba kiküldött hírlevél a legfontosabb vagyon- és áldozatvédelmi tanácsokkal, hasznos és érdekes információkkal segíti a lakosság biztonságérzetének erősítését.

Dél-alföldi Pusztázó a külterületen élők minél sokoldalúbb tájékoztatása érdekében az aktuális bűnügyi helyzet figyelembevételével készül. Egy alkalommal jelenik meg és a Magyar Posta Zrt. terjesztésével jut el a tanyákon élőkhöz.

A Dél-alföldi Pusztázó hírlevél ide kattintva letölthető >>HÁZHOZ MEGYÜNK, SEGÍTHETÜNK?


Szarvason egy napon két helyszínen várják az érdeklődőket a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei.

KIS FIGYELMETLENSÉG, NAGY BOSSZÚSÁG


Az adventi időszakban megnövekszik a forgalom a bevásárlóközpontok, üzletek környékén. A Békés megyei rendőrség kéri, hogy vásárlás közben is vigyázzanak a pénztárcájukra, mobiltelefonjukra, személyes dolgaikra!

FELKÉSZÜLTEN, SZABÁLYOSAN, ÓVATOSAN


Békés megyében is azt kéri a rendőrség a közlekedőktől, hogy készüljenek fel a téli közlekedésre! Vizsgáltassák át, javíttassák meg járműveiket és tartsák be a szabályokat, legyenek óvatosak!

IDŐSKORBAN IS BIZTONSÁGBAN


Az idősek biztonságáért elnevezésű program keretében helyi nyugdíjas klubokba látogat el a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési és baleset-megelőzési főelőadója.
Home / Élhetőbb tanyavilágért pályázat / Dél-alföldi Pusztázó hírlevél