Közösen a bűnmegelőzésért

Hírek, információk


FÓRUMOK A BŰNMEGELŐZÉSRŐL

2018. május 21.

   

A „Házhoz megyünk” program keretében bűnmegelőzési fórumokra várja a rendőrség az érdeklődőket Békés megyében, három településen. Főként vagyonvédelemmel kapcsolatos előadás lesz 2018. május 22-én, 10 órától a medgyesbodzási polgármesteri hivatal nagytermében. A rendezvényen Medgyesbodzás és Pusztaottlaka önkormányzatának és civil szervezeteinek képviselői is részt vesznek. Ezt követően, 2018. május 23-án, 10 órától Mezőhegyesen, az önkormányzat szociális intézményeinek épületében tart lakossági fórumot a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési főelőadója és a település körzeti megbízottja.  Ugyanezen a napon, Végegyházán is hasonló programra várják az érdeklődőket a polgármesteri hivatal nagytermében, ahol 13 órakor kezdődik majd a fórum. Az előadásokon, tanácsadásokon a rendőrök vagyonvédelemmel kapcsolatos hasznos információkat osztanak meg az érdeklődőkkel. Szó lesz többek között a lakásbetörések, kerékpárlopások, illetve az idős emberek sérelmére elkövetett lopások, valamint az úgynevezett trükkös csalások megelőzési lehetőségeiről is. 

Forrás: www.police.huJÁTÉKKAL A GYERMEKEK BIZTONSÁGÁÉRT


Általános iskolásoknak szervezett táborba és iskolai rendezvényekre látogattak el a rendőrség bűn-és baleset-megelőzési munkatársai.

ÉRDEKES ÉS TANULSÁGOS PROGRAM


Több szervezet, köztük a rendőrség várta a gyermekeket különböző egészséggel, biztonsággal kapcsolatos ismeretterjesztő játékokkal Szarvason.

NEM JÖTT BE AZ UNOKÁS TRÜKK


Egy békéscsabai nagymama azt tette, amit a rendőrség a bűnmegelőzési ajánlásokban rendszeresen megfogalmaz. Így nem tudták becsapni, nem érte kár.

FÓRUMOK A BŰNMEGELŐZÉSRŐL


Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Home / Hírek / FÓRUMOK A BŰNMEGELŐZÉSRŐL