Közösen a bűnmegelőzésért

Hírek, információk


HÁZHOZ MEGYÜNK! SEGÍTHETÜNK?

2018. május 07.

   

Békés megyében is folytatódik a „Házhoz megyünk” című bűnmegelőzési program. Az előadásokon, személyes tanácsadásokon a rendőrök olyan információkat osztanak meg, amelyek segítségével a tájékoztatókon résztvevők komolyabb anyagi ráfordítás nélkül tudják fokozni családjuk biztonságát, saját biztonságukat, valamint könnyebben megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb vagyonvédelmi megoldásokat. Ezen kívül hasznos tanácsokat kaphatnak a biztonságos internethasználatról, de szó lesz az áldozatvédelemről és a kábítószer fogyasztás veszélyeiről is.

Dévaványán, a polgármesteri hivatalban, 2018. május 11-én, 9 óra 15 perc és 10 óra 15 perc között tart előadást a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakembere. Ezzel egy időben a hivatal előtt vagyonvédelmi kiadványokkal, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai. A „BikeSafe” alkalmazást is bemutatják, így lehetőség lesz a kerékpárok díjmentes regisztrációjára is.  Ugyanezen a napon, Ecsegfalván is hasonló programra várják az érdeklődőket, a művelődési házban, 10 óra 45 perckor kezdődik majd a vagyonvédelmi témájú előadás.

A cikkhez kapcsolódó dokumentumok: 

 
 
 
Forrás: www.police.hu
 
 


JÁTÉKKAL A GYERMEKEK BIZTONSÁGÁÉRT


Általános iskolásoknak szervezett táborba és iskolai rendezvényekre látogattak el a rendőrség bűn-és baleset-megelőzési munkatársai.

ÉRDEKES ÉS TANULSÁGOS PROGRAM


Több szervezet, köztük a rendőrség várta a gyermekeket különböző egészséggel, biztonsággal kapcsolatos ismeretterjesztő játékokkal Szarvason.

NEM JÖTT BE AZ UNOKÁS TRÜKK


Egy békéscsabai nagymama azt tette, amit a rendőrség a bűnmegelőzési ajánlásokban rendszeresen megfogalmaz. Így nem tudták becsapni, nem érte kár.

FÓRUMOK A BŰNMEGELŐZÉSRŐL


Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Home / Hírek / HÁZHOZ MEGYÜNK! SEGÍTHETÜNK?