Közösen a bűnmegelőzésért

Hírek, információk


BŰNMEGELŐZÉSI TANÁCSOK A MEGEMLÉKEZŐKNEK

2017. október 30.

   

A rendőrség Békés megyében is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a mindenszentek és halottak napja alkalmából szeretteik sírjánál megemlékezők biztonságát erősítse. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2017. október 30-án, Békéscsabán, két temetőnél működtetett információs pontot, mindkét helyszínen ott volt a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Mobil Bűnmegelőzési Centruma is. A rendőrök a Temető soron, az Alsóvégi, vasúti temetőnél, illetve a Berényi úton, a Felsővégi temetőnél hasznos információkat tartalmazó szórólapokkal hívták fel a figyelmet a leggyakrabban előforduló bűncselekményekre és azok megelőzési lehetőségeire. A sírkerteknél Békés megye valamennyi településén rendőrök és polgárőrök teljesítenek szolgálatot. Az ellenőrzések célja a lopások megelőzése és a forgalom zavartalanságának biztosítása. Forgalomkorlátozás egyik temetőnél sem lesz, szükség esetén a balesetek megelőzése érdekében rendőrök segítik majd a járművezetőket és a gyalogosokat.

A cikkhez kapcsolódó dokumentumok: 

 
 
 
Forrás: www.police.hu

 

 

 

 

 

 JÁTÉKKAL A GYERMEKEK BIZTONSÁGÁÉRT


Általános iskolásoknak szervezett táborba és iskolai rendezvényekre látogattak el a rendőrség bűn-és baleset-megelőzési munkatársai.

ÉRDEKES ÉS TANULSÁGOS PROGRAM


Több szervezet, köztük a rendőrség várta a gyermekeket különböző egészséggel, biztonsággal kapcsolatos ismeretterjesztő játékokkal Szarvason.

NEM JÖTT BE AZ UNOKÁS TRÜKK


Egy békéscsabai nagymama azt tette, amit a rendőrség a bűnmegelőzési ajánlásokban rendszeresen megfogalmaz. Így nem tudták becsapni, nem érte kár.

FÓRUMOK A BŰNMEGELŐZÉSRŐL


Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Home / Hírek / BŰNMEGELŐZÉSI TANÁCSOK A MEGEMLÉKEZŐKNEK