Közösen a bűnmegelőzésért

Hírek, információk


Békésben is folytatódik a

2017. április 19.

   

Békés megyében is folytatódik a „Házhoz megyünk” című bűnmegelőzési program. Az országos kezdeményezés megvalósításában a rendőrség mellett részt vesznek az önkormányzatok, a polgárőr szervezetek, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara képviselői.

Gyomaendrődön, a Sportcsarnok előtt 2017. április 20-án 13 óra és 17 óra között várják a bűnmegelőzési szakemberek vagyonvédelmi kiadványokkal, tanácsadással az érdeklődőket. A rendőrök olyan információkat osztanak meg, amelyek segítségével a tájékoztatón résztvevők komolyabb anyagi ráfordítás nélkül tudják fokozni családjuk biztonságát és saját biztonságukat, valamint könnyebben megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb vagyonvédelmi megoldásokat.

Sarkadon, az Ady Endre – Bay Zoltán Gimnáziumban és a Sarkadi Általános Iskolában 2017. április 27-én délelőtt kezdődnek a bűnmegelőzési előadások. Ezután pedig 13 óra és 16 óra között, a Templom téren kialakított információs pontnál várják az érdeklődőket, majd 15 órától a Bartók Béla Művelődési Központban tartanak lakossági fórumot a rendőrség szakemberei.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának rendőrei mindkét helyszínen a vagyonvédelmi tájékoztató mellett a „BikeSafe” alkalmazást is bemutatják, lehetőség lesz a kerékpárok díjmentes regisztrációjára.JÁTÉKKAL A GYERMEKEK BIZTONSÁGÁÉRT


Általános iskolásoknak szervezett táborba és iskolai rendezvényekre látogattak el a rendőrség bűn-és baleset-megelőzési munkatársai.

ÉRDEKES ÉS TANULSÁGOS PROGRAM


Több szervezet, köztük a rendőrség várta a gyermekeket különböző egészséggel, biztonsággal kapcsolatos ismeretterjesztő játékokkal Szarvason.

NEM JÖTT BE AZ UNOKÁS TRÜKK


Egy békéscsabai nagymama azt tette, amit a rendőrség a bűnmegelőzési ajánlásokban rendszeresen megfogalmaz. Így nem tudták becsapni, nem érte kár.

FÓRUMOK A BŰNMEGELŐZÉSRŐL


Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Home / Hírek / Békésben is folytatódik a