Közösen a bűnmegelőzésért

Kisebb települések nagyobb biztonságban

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság „Kisebb települések nagyobb biztonságban - Négy megye összefogása a falvakban élőkért.” címmel nyújtott be pályázatot a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsához. A projekt a Békés, Bács-Kiskun, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságok, az illetékességi területükön működő megyei polgárőr szervezetek, illetve a Falugondnokok Duna-Tisza Közi Egyesülete együttműködésével valósult meg. A projekt célja, hogy a falvakban, külterületeken élők az eddigieknél is több aktuális, a biztonságukat, illetve a bűncselekmények megelőzését szolgáló információhoz jussanak.

A program a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósult meg.HÁZHOZ MEGYÜNK, SEGÍTHETÜNK?


Szarvason egy napon két helyszínen várják az érdeklődőket a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei.

KIS FIGYELMETLENSÉG, NAGY BOSSZÚSÁG


Az adventi időszakban megnövekszik a forgalom a bevásárlóközpontok, üzletek környékén. A Békés megyei rendőrség kéri, hogy vásárlás közben is vigyázzanak a pénztárcájukra, mobiltelefonjukra, személyes dolgaikra!

FELKÉSZÜLTEN, SZABÁLYOSAN, ÓVATOSAN


Békés megyében is azt kéri a rendőrség a közlekedőktől, hogy készüljenek fel a téli közlekedésre! Vizsgáltassák át, javíttassák meg járműveiket és tartsák be a szabályokat, legyenek óvatosak!

IDŐSKORBAN IS BIZTONSÁGBAN


Az idősek biztonságáért elnevezésű program keretében helyi nyugdíjas klubokba látogat el a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési és baleset-megelőzési főelőadója.
Home / / Kisebb települések nagyobb biztonságban