Közösen a bűnmegelőzésért

Kisebb települések nagyobb biztonságban

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság „Kisebb települések nagyobb biztonságban - Négy megye összefogása a falvakban élőkért.” címmel nyújtott be pályázatot a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsához. A projekt a Békés, Bács-Kiskun, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságok, az illetékességi területükön működő megyei polgárőr szervezetek, illetve a Falugondnokok Duna-Tisza Közi Egyesülete együttműködésével valósult meg. A projekt célja, hogy a falvakban, külterületeken élők az eddigieknél is több aktuális, a biztonságukat, illetve a bűncselekmények megelőzését szolgáló információhoz jussanak.

A program a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósult meg.JÁTÉKKAL A GYERMEKEK BIZTONSÁGÁÉRT


Általános iskolásoknak szervezett táborba és iskolai rendezvényekre látogattak el a rendőrség bűn-és baleset-megelőzési munkatársai.

ÉRDEKES ÉS TANULSÁGOS PROGRAM


Több szervezet, köztük a rendőrség várta a gyermekeket különböző egészséggel, biztonsággal kapcsolatos ismeretterjesztő játékokkal Szarvason.

NEM JÖTT BE AZ UNOKÁS TRÜKK


Egy békéscsabai nagymama azt tette, amit a rendőrség a bűnmegelőzési ajánlásokban rendszeresen megfogalmaz. Így nem tudták becsapni, nem érte kár.

FÓRUMOK A BŰNMEGELŐZÉSRŐL


Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Home / / Kisebb települések nagyobb biztonságban