Közösen a bűnmegelőzésért

Lakossági fórumok

A tanyán élő felnőtt lakossággal való közvetlen kapcsolata kialakítása érdekében lakossági fórumokat szerveztünk a régió valamennyi rendőrkapitányságának közreműködésével (Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 7, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 8, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 6, összesen 21 helyszínen, helyszínenként 4 órában) a tanyán élő lakosság, illetve a civil hírlánc helyi képviselői számára.JÁTÉKKAL A GYERMEKEK BIZTONSÁGÁÉRT


Általános iskolásoknak szervezett táborba és iskolai rendezvényekre látogattak el a rendőrség bűn-és baleset-megelőzési munkatársai.

ÉRDEKES ÉS TANULSÁGOS PROGRAM


Több szervezet, köztük a rendőrség várta a gyermekeket különböző egészséggel, biztonsággal kapcsolatos ismeretterjesztő játékokkal Szarvason.

NEM JÖTT BE AZ UNOKÁS TRÜKK


Egy békéscsabai nagymama azt tette, amit a rendőrség a bűnmegelőzési ajánlásokban rendszeresen megfogalmaz. Így nem tudták becsapni, nem érte kár.

FÓRUMOK A BŰNMEGELŐZÉSRŐL


Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Home / Élhetőbb tanyavilágért pályázat / Lakossági fórumok