Közösen a bűnmegelőzésért

Lakossági fórumok

A tanyán élő felnőtt lakossággal való közvetlen kapcsolata kialakítása érdekében lakossági fórumokat szerveztünk a régió valamennyi rendőrkapitányságának közreműködésével (Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 7, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 8, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 6, összesen 21 helyszínen, helyszínenként 4 órában) a tanyán élő lakosság, illetve a civil hírlánc helyi képviselői számára.HÁZHOZ MEGYÜNK, SEGÍTHETÜNK?


Szarvason egy napon két helyszínen várják az érdeklődőket a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei.

KIS FIGYELMETLENSÉG, NAGY BOSSZÚSÁG


Az adventi időszakban megnövekszik a forgalom a bevásárlóközpontok, üzletek környékén. A Békés megyei rendőrség kéri, hogy vásárlás közben is vigyázzanak a pénztárcájukra, mobiltelefonjukra, személyes dolgaikra!

FELKÉSZÜLTEN, SZABÁLYOSAN, ÓVATOSAN


Békés megyében is azt kéri a rendőrség a közlekedőktől, hogy készüljenek fel a téli közlekedésre! Vizsgáltassák át, javíttassák meg járműveiket és tartsák be a szabályokat, legyenek óvatosak!

IDŐSKORBAN IS BIZTONSÁGBAN


Az idősek biztonságáért elnevezésű program keretében helyi nyugdíjas klubokba látogat el a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési és baleset-megelőzési főelőadója.
Home / Élhetőbb tanyavilágért pályázat / Lakossági fórumok