Közösen a bűnmegelőzésért

Pusztázó Hírmondó

A külterületen élő lakosság tájékoztatásának egyik leghatékonyabb módja a külterületi címhelyekre eljuttatott Pusztázó Hírmondó elnevezésű prevenciós kiadvány, amely a legfontosabb vagyon- és áldozatvédelmi tanácsokkal, hasznos, érdekes információkkal segíti a tanyákon élők közbiztonságérzetének erősítését. A kiadványt négy megyében közel 56 500 ingatlanba juttattuk el. A Pusztázó Hírmondó a külterületen élő lakosság minél sokoldalúbb tájékoztatása érdekében az aktuális bűnügyi helyzet figyelembevételével készült.

Pusztázó Hírmomdó letöltése >>HÁZHOZ MEGYÜNK, SEGÍTHETÜNK?


Szarvason egy napon két helyszínen várják az érdeklődőket a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei.

KIS FIGYELMETLENSÉG, NAGY BOSSZÚSÁG


Az adventi időszakban megnövekszik a forgalom a bevásárlóközpontok, üzletek környékén. A Békés megyei rendőrség kéri, hogy vásárlás közben is vigyázzanak a pénztárcájukra, mobiltelefonjukra, személyes dolgaikra!

FELKÉSZÜLTEN, SZABÁLYOSAN, ÓVATOSAN


Békés megyében is azt kéri a rendőrség a közlekedőktől, hogy készüljenek fel a téli közlekedésre! Vizsgáltassák át, javíttassák meg járműveiket és tartsák be a szabályokat, legyenek óvatosak!

IDŐSKORBAN IS BIZTONSÁGBAN


Az idősek biztonságáért elnevezésű program keretében helyi nyugdíjas klubokba látogat el a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési és baleset-megelőzési főelőadója.
Home / Kisebb települések pályázat / Pusztázó Hírmondó