Közösen a bűnmegelőzésért

Pusztázó Hírmondó - 6 megye

A külterületen élők tájékoztatásának egyik leghatékonyabb módja a külterületi címhelyekre eljuttatott Pusztázó Hírmondó elnevezésű prevenciós kiadvány, amely a legfontosabb vagyon- és áldozatvédelmi tanácsokkal, hasznos, érdekes információkkal segíti az érintettekközbiztonságérzetének erősítését. A kiadványt hat megyében közel 67.100külterületi ingatlanba juttattuk el. A Pusztázó Hírmondó a külterületen élők minél sokoldalúbb tájékoztatása érdekében az aktuális bűnügyi helyzet figyelembevételével készült.

Pusztázó Hírmomdó letöltése >>JÁTÉKKAL A GYERMEKEK BIZTONSÁGÁÉRT


Általános iskolásoknak szervezett táborba és iskolai rendezvényekre látogattak el a rendőrség bűn-és baleset-megelőzési munkatársai.

ÉRDEKES ÉS TANULSÁGOS PROGRAM


Több szervezet, köztük a rendőrség várta a gyermekeket különböző egészséggel, biztonsággal kapcsolatos ismeretterjesztő játékokkal Szarvason.

NEM JÖTT BE AZ UNOKÁS TRÜKK


Egy békéscsabai nagymama azt tette, amit a rendőrség a bűnmegelőzési ajánlásokban rendszeresen megfogalmaz. Így nem tudták becsapni, nem érte kár.

FÓRUMOK A BŰNMEGELŐZÉSRŐL


Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Home / Pusztán hatan pályázat / Pusztázó Hírmondó - 6 megye