Közösen a bűnmegelőzésért

Rádióval a bűnmegelőzésért

Az információ minél szélesebb körbe történő eljuttatása érdekében az írott sajtó mellett az elektronikus média (rádió) is meghatározó eleme a pályázatnak. Tizenkét bűnmegelőzési szpot hasznos tanácsokkal látja el a hallgatókat. A rádiós bűnmegelőzési tájékoztatók több témakört ölelnek fel, melyeket a pályázatban résztvevő megyékben sugárzó rádiók útján juttatjuk el a hallgatókhoz. A szpotokon kívül tematikus riportok keretében hívjuk fel a projekt célközönségének figyelmét az aktuális bűnmegelőzési tudnivalókra.HÁZHOZ MEGYÜNK, SEGÍTHETÜNK?


Szarvason egy napon két helyszínen várják az érdeklődőket a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei.

KIS FIGYELMETLENSÉG, NAGY BOSSZÚSÁG


Az adventi időszakban megnövekszik a forgalom a bevásárlóközpontok, üzletek környékén. A Békés megyei rendőrség kéri, hogy vásárlás közben is vigyázzanak a pénztárcájukra, mobiltelefonjukra, személyes dolgaikra!

FELKÉSZÜLTEN, SZABÁLYOSAN, ÓVATOSAN


Békés megyében is azt kéri a rendőrség a közlekedőktől, hogy készüljenek fel a téli közlekedésre! Vizsgáltassák át, javíttassák meg járműveiket és tartsák be a szabályokat, legyenek óvatosak!

IDŐSKORBAN IS BIZTONSÁGBAN


Az idősek biztonságáért elnevezésű program keretében helyi nyugdíjas klubokba látogat el a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési és baleset-megelőzési főelőadója.
Home / Élhetőbb tanyavilágért pályázat / Rádióval a bűnmegelőzésért