Közösen a bűnmegelőzésért

Rádióval a bűnmegelőzésért

Az információ minél szélesebb körbe történő eljuttatása érdekében az írott sajtó mellett az elektronikus média (rádió) is meghatározó eleme a pályázatnak. Tizenkét bűnmegelőzési szpot hasznos tanácsokkal látja el a hallgatókat. A rádiós bűnmegelőzési tájékoztatók több témakört ölelnek fel, melyeket a pályázatban résztvevő megyékben sugárzó rádiók útján juttatjuk el a hallgatókhoz. A szpotokon kívül tematikus riportok keretében hívjuk fel a projekt célközönségének figyelmét az aktuális bűnmegelőzési tudnivalókra.JÁTÉKKAL A GYERMEKEK BIZTONSÁGÁÉRT


Általános iskolásoknak szervezett táborba és iskolai rendezvényekre látogattak el a rendőrség bűn-és baleset-megelőzési munkatársai.

ÉRDEKES ÉS TANULSÁGOS PROGRAM


Több szervezet, köztük a rendőrség várta a gyermekeket különböző egészséggel, biztonsággal kapcsolatos ismeretterjesztő játékokkal Szarvason.

NEM JÖTT BE AZ UNOKÁS TRÜKK


Egy békéscsabai nagymama azt tette, amit a rendőrség a bűnmegelőzési ajánlásokban rendszeresen megfogalmaz. Így nem tudták becsapni, nem érte kár.

FÓRUMOK A BŰNMEGELŐZÉSRŐL


Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Home / Élhetőbb tanyavilágért pályázat / Rádióval a bűnmegelőzésért